zoom masterclass

Een nieuwe datum voor deze Masterclass volgt spoedig


van 10.00u tot 11.30u

NU 27

Van Weerstand naar Motivatie

Dé sleutel naar gemotiveerde cliënten en collega's vind je hier!


Tijdens deze masterclass ontdek je alle tools die leiden tot motivatie en succesvolle coaching. Stap voor stap leggen we uit hoe jij gemotiveerde gesprekspartners vormt. Dit door samen op zoek te gaan naar de kern van motivatie en hoe je deze bij ieder individu activeert.

Deze masterclass volgen betekent dat je:

  • "Ja, maar..." leert ombuigen naar "Ja, dat ga ik doen"
  • Ongemotiveerde gesprekspartners leert activeren  
  • Nooit meer dezelfde gesprekken voert zonder dat er iets verandert
  • Gesprekspartners helpt en meekrijgt op weg naar verandering
  • Gesprekspartners leert te motiveren om zelf actie te ondernemen
  • De negativiteit en belemmeringen van gesprekspartners leert ombuigen naar motivatie en kansen

Heb je de masterclass gevolgd! Dan krijg je na afloop een GRATIS sparringsessie. Wij denken namelijk graag met jou mee, hoe je de geleerde inhoud concreet maakt in de praktijk.

01
01
02
02
03
03
04
04
05
05
06
06
07
07
08
08
previous arrow
next arrow

wat zeggen anderen over deze workshop?


Een training die ik iedere hulpverlener/sociaaldomein werker aan kan bevelen!

Het online anders leren motiveren is een training die ik iedere hulpverlener/ sociaal domein werker aan kan bevelen. Ik heb hier veel aan gehad. Het online samen met mijn collega’s bewust om te gaan met de tools voor verandertaal, weerstand de verschillende niveaus van reflecties. Zijn gereedschappen die ik gebruik om verandertaal te ontlokken. Naast de theorie wordt jij online op vele verschillende manieren uitgedaagd, het geleerde praktisch toe te passen. Kelly is een zeer kundige trainer die het beste in ieder naar boven haalt. Mooi om te zien hoe zij uit eigen ervaring put en ook ieder persoonlijk in zijn haar kracht zet. En oog heeft voor ieder zijn/haar proces.

profile-pic
Chantal Chantal van Horrik-van Arensbergen Wmo Consulent bij de Peelgemeenten en gecertificeerd Extern Vertrouwenspersoon

We werden erbij betrokken door zelf mee te doen.

Ik ben zeer tevreden, we werden erbij betrokken door zelf mee te doen. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen. De presentatie was duidelijk en afwisselend.

profile-pic
Germa Haket Gewichtsconsulent en health coach

Zoom was nauwelijks van een klassikale les te onderscheiden!

Vanwege de Corona heb ik de opleiding online (via ZOOM) gevolgd, maar het was nauwelijks van een klassikale les te onderscheiden. Er was volop interactie en de les werd op duidelijke sheets gepresenteerd. Ook werd onze groep regelmatig in kleinere groepjes opgedeeld (in een break-out room) waardoor we tijdens de les het geleerde konden oefenen met elkaar. Vanaf de eerste les werd ook gestimuleerd om het geleerde gelijk in de praktijk toe te passen. In mijn werk als POH GGZ ervaar ik echt de voordelen van motiverende gespreksvoering. Ik kan iedereen die met mensen samenwerkt, op welke manier dan ook, zo’n traject bij Kelly aanbevelen.

profile-pic
Veronique Felix POH GGZ volwassenen en verslavingszorg bij ZIO Zorg in ontwikkeling

KELLY & ELLEN...

Werken beide ruim 13 jaar in de geestelijke gezondheids- en verslavingszorg. Motiverende gespreksvoering is dé methode die cliënten, collega's en medewerkers in beweging zet. Door hun expertise en jarenlange ervaring in het trainersvak is hun methode reeds lang bewezen en effectief toegepast binnen het werkveld. Kelly is lid van Motivational Interviewing Network Of Trainers (MINT).

>