ZOOM Masterclass

Van Weerstand naar Motivatie


10-07-2023 van 11.00u tot 12.30u

NU 17

Van Weerstand naar Motivatie

Dé sleutel naar gemotiveerde cliënten en collega's vind je hier!


Tijdens deze masterclass ontdek je direct toepasbare tools die leiden tot motivatie en succesvolle coaching. In iedereen zit een krachtige kern van motivatie. Stap voor stap leggen we je uit hoe je deze kern zódanig activeert dat cliënten en collega's echt in beweging komen.  

Deze masterclass volgen betekent dat je:

  • "Ja, maar..." leert ombuigen naar motivatie
  • Ongemotiveerde gesprekspartners leert activeren  
  • Nooit meer dezelfde gesprekken voert zonder dat er iets verandert
  • Gesprekspartners helpt en meekrijgt op weg naar verandering
  • Gesprekspartners leert te motiveren om zelf actie te ondernemen
  • De negativiteit en belemmeringen van gesprekspartners leert ombuigen naar motivatie en kansen

Profiteer nu van de Masterclass en krijg na afloop ook nog een GRATIS sparringsessie. Wij denken graag mee hoe je het geleerde concreet maakt in de praktijk. 


2 samen aan het werk
2 samen aan het werk
1 Kelly en Ellen flap-over
1 Kelly en Ellen flap-over
04
04
05
05
09
09
06
06
previous arrow
next arrow

wat zeggen anderen over deze workshop?


Zoom was nauwelijks van een klassikale les te onderscheiden!

Vanwege de Corona heb ik de opleiding online (via ZOOM) gevolgd, maar het was nauwelijks van een klassikale les te onderscheiden. Er was volop interactie en de les werd op duidelijke sheets gepresenteerd. Ook werd onze groep regelmatig in kleinere groepjes opgedeeld (in een break-out room) waardoor we tijdens de les het geleerde konden oefenen met elkaar. Vanaf de eerste les werd ook gestimuleerd om het geleerde gelijk in de praktijk toe te passen. In mijn werk als POH GGZ ervaar ik echt de voordelen van motiverende gespreksvoering. Ik kan iedereen die met mensen samenwerkt, op welke manier dan ook, zo’n traject bij Kelly aanbevelen.

profile-pic
Veronique Felix POH GGZ volwassenen en verslavingszorg bij ZIO Zorg in ontwikkeling

Motiveren zonder dat je daarbij continu zelf hard aan het werk bent.

Hard aan het werk om de ander met goede argumenten te overtuigen, maar zonder het gewenste resultaat? Je wilt graag samenwerken, maar merk je dat je de verantwoordelijkheid alleen draagt? Je wil mensen meer eigenaarschap geven, maar merk je dat ze deze niet nemen? Als dit soort zaken je bekend voorkomen dan raad ik je aan om snel de training “Motiverende Gespreksvoering” te volgen. Tijdens de afgelopen maanden heeft Kelly binnen onze organisatie een incompany training gegeven, waarbij ze ons de techniek van motiverende gesprekvoering heeft leren toepassen. Door middel van zeer leerzame, actieve, praktische en humoristische cursusdagen, is ze met ons aan de slag gegaan. De manier van trainen, theorie direct gekoppeld aan de praktijk, is zeer waardevol. Ik heb de afgelopen maanden geleerd hoe je mensen kunt motiveren zonder dat je daarbij continu zelf hard aan het werk bent om de ander te overtuigen. Door goed naar mensen te luisteren, reflecteren en de juiste vragen te stellen, raken ze zelf overtuigd en krijgen ze het zelfvertrouwen en de motivatie om de juiste stappen in de richting van gedragsverandering te zetten. Je leert tijdens deze training de techniek en tools om dit direct toe te passen. Ik gun iedereen deze training om hetzelfde te ervaren. Kelly, enorm bedankt voor je begeleiding!

profile-pic
Joep Slegers Teammanager P&O, Juridische Zaken en Financiën Gemeente

Een training die ik iedere hulpverlener/sociaaldomein werker aan kan bevelen!

Het online anders leren motiveren is een training die ik iedere hulpverlener/ sociaal domein werker aan kan bevelen. Ik heb hier veel aan gehad. Het online samen met mijn collega’s bewust om te gaan met de tools voor verandertaal, weerstand de verschillende niveaus van reflecties. Zijn gereedschappen die ik gebruik om verandertaal te ontlokken. Naast de theorie wordt jij online op vele verschillende manieren uitgedaagd, het geleerde praktisch toe te passen. Kelly is een zeer kundige trainer die het beste in ieder naar boven haalt. Mooi om te zien hoe zij uit eigen ervaring put en ook ieder persoonlijk in zijn haar kracht zet. En oog heeft voor ieder zijn/haar proces.

profile-pic
Chantal Chantal van Horrik-van Arensbergen Wmo Consulent bij de Peelgemeenten en gecertificeerd Extern Vertrouwenspersoon

KELLY & ELLEN...

Werken beide ruim 13 jaar in de geestelijke gezondheids- en verslavingszorg. Motiverende gespreksvoering is dé methode die cliënten, collega's en medewerkers in beweging zet. Door hun expertise en jarenlange ervaring in het trainersvak is hun methode reeds lang bewezen en effectief toegepast binnen het werkveld. Kelly is lid van Motivational Interviewing Network Of Trainers (MINT).

>