Replay Webinar

Bewezen methode: in 4 heldere stappen cliënten of collega’s echt helpen veranderen.


Stel je voor dat je als hulpverlener of leidinggevende minder hard hoeft te werken om de ander in de actiemodus te zetten? Het kan! Wij delen in 45 minuten de 4 stappen waarmee cliënten en collega's gegarandeerd in actie komen.

Bekijk hieronder de replay van het webinar over de bewezen effectieve methode:

Motiverende Gespreksvoering.

Vraag een belmoment aan met Kelly of Ellen om te kijken of we je verder kunnen helpen.


Wil jij groeien in gemotiveerde cliënten en collega's, die afspraken nakomen en doelen behalen? Ben jij een bevlogen professional in Zorg of Welzijn en verlang jij naar:

  • Meer rust in je werk
  • Betekenisvolle gesprekken
  • Meer voldoening doordat je écht iemand kunt helpen
  • Meer resultaat omdat je cliënten of collega's makkelijker in beweging krijgt?

Dat kan! Als jij de juiste gesprekstechnieken inzet op de juiste momenten ga je meer resultaten boeken. Wij kijken er naar uit om ons te verdiepen in jouw situatie of die van jouw team én we onderzoeken graag of we een match zijn om samen te werken.

KELLY & ELLEN...

Werken beide ruim 13 jaar in de geestelijke gezondheids- en verslavingszorg. Motiverende gespreksvoering is dé methode die cliënten, collega's en medewerkers in beweging zet. Door hun expertise en jarenlange ervaring in het trainersvak is hun methode reeds lang bewezen en effectief toegepast binnen het werkveld. Kelly is lid van Motivational Interviewing Network Of Trainers (MINT).

>