Over Kelly


Wat je over mij moet weten...

Kelly Sonnenschein
  • +31614697637
  • info@anderslerenmotiveren.com

Als je mij ontmoet zie je meteen dat ik een kleine madam ben, net geen 1.60m. Praten doe ik met een licht Belgisch accent. Het gevolg van Nederlandse ouders die zich in België vestigden.

Vriendelijkheid, transparantie, betrokkenheid en een gezonde dosis humor zijn kwaliteiten die mij het best omschrijven. Net zoals, een heldere "helicopter view", met oog voor detail kwaliteiten zijn die ik graag inzet in trainingen.

Als gesprekspartner vind ik het heel belangrijk om zonder oordeel en als klankbord te fungeren. Zo ontstaat verbinding. En net daarop zet ik heel hard in. Van beterweters en onvriendelijkheid word ik kregelig.

"In verbinding met de ander, zonder oordeel luisteren en als klankbord fungeren, vind ik heel belangrijk in gesprekken"

Ik loop vaak over van energie, waardoor het voor mij van essentieel belang is om een goede balans te bewaren. Die energie kan ik naast mijn werk en gezin kwijt in sport, liefst in de buitenlucht. Andere zaken waar ik oprecht van houd zijn; vrijheid, autonomie, vriendschappen en zelfontwikkeling.

"Balans houden is mijn codewoord!"

Ruim 13 jaar werk ik binnen de GGZ en verslavingszorg. Ik heb gewerkt binnen verschillende terreinen. Gaande van preventie, vrijwillige en gedwongen opname. Ik heb meerdere projecten geleid en succesvol afgerond. In al deze facetten is Motiverende Gespreksvoering dé methode geweest om mensen mee te krijgen in gedragsverandering. Door de methodiek trouw toe te passen, weet ik met zekerheid dat deze toepasbaar is binnen diverse samenwerkingsrelaties. ( Met cliënten, collega's, medewerkers en samenwerkingspartners.. ).

"Ik weet met zekerheid dat deze methodiek werkt in elke setting"

10 Jaar geleden ben ik begonnen met me te bekwamen als trainer. Trainen is een vak en dat moet onderhouden worden. Dat doe ik jaarlijkse via opleidingen, workshops en intervisies. 

Om me te blijven bekwamen in de Motiverende gespreksvoering, ben ik lid van Motivational Interviewing Network of Trainers. Een internationale organisatie die zich commiteert aan hoge kwaliteit van Motiverende Gespreksvoering.

>