Over ons


Kom meer te weten over Kelly en Ellen

Wie zijn wij? En wat kunnen wij betekenen voor jou als individu of als organisatie? Om jou alvast kennis te laten maken met de vrouwen achter deze organisatie, volgt hier een kijkje achter de schermen van Anders leren motiveren.

Kelly Sonnenschein

trainer motiverende gespreksvoering

Kelly werkt al ruim13 jaar binnen de GGZ en verslavingszorg. Waarvan 10 jaar in de rol van trainer. Haar doelgroep bestond voornamelijk uit gedetineerden en delinquenten, die ze trainde aan de hand van de Motiverende Gespreksvoering. Later maakte ze de overstap naar het trainen van zorgprofessionals. Inmiddels mag ze zich master trainer binnen de Motiverende Gesprekvoering noemen.

Ellen Honings

TRAINER MOTIVERENDE GESPREKSVOERING

Ellen werkt sinds 2008 in de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg. Ze heeft ervaring met preventie, verslavingszorg, zorgwekkende zorgmijders en chronische psychiatrische problematiek. Er was altijd één overlap: motivatie en weerstand voor gedragsverandering. Zo ontstond haar passie voor de Motiverende Gespreksvoering. Ze traint met een missie: meer werkplezier voor professionals in Zorg en Welzijn doordat zij werken met gemotiveerde gesprekspartners die in actie komen. 

>